Wij zijn een enthousiast koppel met een passie voor koken. Twee meiden met een droom. Die we met jullie willen  delen. Sylvia tovert voor jullie een heerlijke maaltijd op tafel met net dat ietsje meer.  Debby staat in voor de administratie. Samen zorgen we ervoor dat we jullie heerlijke maaltijden kunnen aanbieden aan een budgetvriendelijke prijs.

We willen allemaal gezond en gevarieerd eten maar de druk van het dagelijkse leven laat dit niet altijd toe. Daar willen we jullie bij helpen. 

Wil je enkel een voorgerecht, een hoofdschotel of een dessert? Of ga je toch voor een volledig menu. Alles kan. 

Wij hebben wekelijks een vaste menu. Deze kan u altijd vinden op onze homepagina of op onze facebookpagina. 

Dagschotels en vegetarische dagschotels en weekmenu van dinsdag t.e.m vrijdag.  Ook deze vind u op onze homepagina en onze facebookpagina.

Wij voorzien ook speciale menu's voor de kleintjes onder ons met een leuke verrassing. Deze kan u vinden in onze menu. Graag vermelden bij bestelling of het een jongen of meisje is. Eveneens zijn al onze gerechten verkrijgbaar in kinderporties.

Hebben jullie suggesties, laat het ons zeker weten.

Wij vragen steeds om bestellingen van vaste kaart en weekmenu 1 dag op voorhand aan ons door te geven, dit omdat we steeds met verse producten werken. 

Dagschotels voor 12u besteld diezelfde dag op te halen vanaf 17u. Indien u vroeger wenst af te halen kan dit besproken worden.

Onze verschillende boxen ook graag bestellen 1 dag op voorhand, deze kan je van dinsdag tot zondag bestellen deze kan je afhalen vanaf 9u tor 20u.

Belegde broodjes & pasta on the go bestellen voor 10u is afhalen vanaf 11.30u. Levering is mogelijk voor bedrijven binnen een straal van 5 kilometer daarbuiten is bespreekbaar mits vergoeding. 

Je kan onze dagmenu's, vegetarische dagmenu's, weekmenu,verschillende boxen, belegde broodjes & pasta on the go nu ook via onze website bestellen. Zet ze in je winkelwagentje, vul je gegevens in, dag en tijd van afhaling en wij doen de rest. Wij leveren aan huis vanaf een bedrag van 25€.

Voor meer info of vragen kan u ons steeds contacteren.